1 de 10

L'agrupació excursionista de Granollers, premiada amb el tercer Guardó Salvador Casanova

per Redacció, 5 de maig de 2014 a les 16:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de maig de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Foto: ERC

El tercer guardó Salvador Casanova i Grané és entregat aquest dilluns a l'Agrupació Exursionista de Granollers. El premi reconeix la tasca de l'entitat "com a autèntic bressol d’apassionats de la natura, el país, la seva cultura, les seves arrels i la seva llengua", segons afirma el jurat.


El guardó, que promou ERC Granollers i atorga la Comissió Cívica en Homenatge a Salvador Casanova, té per objectiu reconèixer la persona, col·lectiu o entitat de la ciutat o de la comarca que hagi destacat pel seu servei al país i la seva acció a favor de la llengua, la cultura o la nació catalana. Enguany, l'acte és presentat pel periodista David Bassa i compta amb l’actuació musical d'Avui Cantem.

El Jurat d’aquest tercer guardó ha estat format per Isabel Alcalde, Josep Maria Farnés, Joan Garriga, Anna M. Jansana, Jaume Profitós, Francesc Sala i Lluïsa Salvador


Entrega del tercer Guardó Salvador Casanova a l'Agrupació Excursionista de Granollers. Dilluns 5 de maig, a les 20h. Casa de Cultura Sant Francesc de Granollers.

 

Participació