Tentacles mostra l'«Alter ego» al seu segon número

La revista compta amb articles dels vallesans Miqui Puig, Karles Torra, Donat Putx i Jordi Riera

per Redacció , 10 d'abril de 2014 a les 11:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'abril de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El segon número de la revista  Tentacles  es presenta aquest dijous, a dos quarts de vuit de la tarda, a la Llibreria la Gralla. En el primer número, la revista explorava els "Mons Utòpics", reforçant la idea de la "utopia de fer una revista de cultura, la utopia d’editar-la en paper, la utopia de donar veu a pensadors i a creadors, la utopia d’explicar coses diferents", tal com declaren els responsables de la publicació. "En resum, la Utopia de creure en la Cultura". 

El segon número també gira al voltant d'un tema, l'Alter Ego, "l’altre jo, les identitats secretes, el desdoblament de la personalitat, les vides inventades". Aquest és el tema monogràfic del segon número de la revista, feta gràcies un "gran equip de col·laboradors, de bracet amb els seus heterònims, pseudònims i altres dimonis particulars". D'entre tots els textos es poden trobar diverses disciplines: assaig, creació literària, còmic, humor gràfic, pintura, o bé fotografia.


En aquest viatge que ens proposen en aquest segon volum, podem descobrir les vides esquizofrèniques de grans protagonistes de la història dels mass media juntament amb altres visions més intimistes i personals. "Qui no ha somiat alguna vegada en ser una altra persona? Qui no ha volgut reencarnar-se en una figura de ficció?". Si voleu descobrir-ho, aquest dijous teniu una gran oportunitat.

Una llista de col·laboradors de primera

Tentacles és una revista semestral amb articles i reflexions al voltant de la cultura i les seves manifestacions. Amb un acabat d'alta qualitat i a tot color, cada número de la nova publicació és dedicat a un tema monogràfic. En aquest primer exemplar, el tema escollit són els "mons utòpics". Entre l'extensa llista d'articulistes es poden trobar noms com el dels vallesans Donat Putx, Miqui Puig, Karles Torra o Jordi Riera.

La llista es completa amb Daniel Absent, Albert Arrayás, Manuel Barrero, Joan Batlles i Pi, Juan Bautista Durán, Eduard Baile, Pere Bescós, Quim Bou, Joan Casaramona, Roger Castillejo, Guillem Cifré, Elchicotriste, Raúl Deamo, Ignasi Franch, Pepe Gálvez, Antoni Guiral, Meritxell Gil, Jaume Capdevila, Alfons López, Enric H. March, Maria Mercè Martina, Alfons Moliné, Sebastià Roig, Vicenç Tuset, Pere Vidal i Clàudia Vives-fierro.


Presentació de 'Tentacles: Alter Ego' a la Gralla, dijous 10 d'abril a les 19.30 hores.

Foto: Tentacles

 

Participació