Granollers debat sobre els nous reptes de la cervesa artesana

L'activitat vol encetar una reflexió sobre perspectives de futur

per Redacció, 21 de març de 2014 a les 10:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de març de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Foto: Aj.Granollers

La Xarxa de Centres Cívics, en el marc de l'exposició "Artesans cervesers al Vallès" que es pot visitar al centre cívic Nord de Granollers fins al proper 30 d'abril, organitza aquest proper dilluns, dia 24 de març a les set de la tarda, la taula rodona "Els nous reptes de la cervesa artesana". La jornada servirà per posar en diàleg els diferents representants que intervenen en el món cerveser, com poden ser els productors, els artesans o els propis consumidors.


L'objectiu de l'activitat, oberta a tothom, és encetar una reflexió sobre les noves perspectives de futur del sector. Els participants són, entre d'altres, Roger Cisa, d' Ohmybeer. Events i Comunicació ; Susana Giner, de la cerveseria 2D2Despuma ; Guillem Laporta de la cerveseria Homo Siba , que també és sommelier i professor; Daniel Ruiz, de CerveTV. Comunicació ; David Valdivia, autor del blog La Hora del Bagel; David Rius, d' Art Cervesers ; i Fermí Cueva, de l'Hort del Barret.

Carmen Alcaraz, humanista i comunicadora especialitzada en l’àmbit de la gastronomia, farà de moderadora del debat. Els ponents, al llarg de l'activitat, posaran sobre la taula qüestions com els costos i preu final del producte, la venda i distribució, la presència al sector de l'hostaleria, el paper dels mitjans de comunicació i també el de les noves tecnologies, entre d'altres coses.

 

Arxivat a:
Economia, cervesa, artesans
Participació