1 de 10

Caldes de Montbui recorrerà la sentència dels empleats del servei de jardineria

L’Ajuntament presentarà recurs de súplica al TSJC | Al·legarà que la titular del jutjat no va valorar suficientment diferents informes i que va descartar un escrit on s’exposava una falsedat testifical

per Redacció, 12 de març de 2014 a les 15:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Caldes de Montbui recorrerà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) la sentència que declara improcedent l’acomiadament de 2 treballadors del servei de jardineria. L’Ajuntament es mostra “en absolut desacord” amb la sentència dictada pel jutjat social número 2 de Granollers que l'obliga a reincorporar o a pagar una nova indemnització als treballadors acomiadats l’any 2013.
 

La resposta legal serà en forma de recurs de suplicació davant el TSJC perquè després de valorar la sentència amb el gabinet jurídic de la corporació estimen que “no valora suficientment ni l’informe pericial, ni la prova pericial practicada al judici”.
 

El regidor de Recursos Humans, Vicenç Personat exposa en un comunicat que la sentència “tampoc va tenir en compte un escrit presentat per l’Ajuntament el 21 de febrer de 2013 per haver presentat l’escrit després que la titular del Jutjat Social, 2 de Granollers dictés la sentència, el dia 20 de febrer”. L’escrit en qüestió enviat per l’Ajuntament exposava una presumpta falsedat testifical d’un testimoni aportat per la part demandant el dia del judici.
 

 

Participació