Una exalumna de l'Escola Pia de Granollers competeix al concurs d'estudiants més gran del món

Laura Bayona estudia a la Universitat Pompeu Fabra i participa en la ronda del Hult Prize 2014 a Dubai

per Redacció, 10 de març de 2014 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de març de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Laura Bayona, ex-alumna de l'Escola Pia de Granollers, al Hult Prize. És la segona per la dreta. Foto: Hult Prize

Quatre estudiants de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona competeixen a la final de Dubai pel Premi internacional Hult 2014, el concurs d'estudiants més gran del món, dotat un milió de dòlars de premi. Una d'aquests quatre estudiants és la vallesana Laura Bayona, ex-alumna de l'Escola Pia de Granollers, que ha estat seleccionada entre 10.000 participants de 150 països i 350 universitats de tot el món per competir en el Hult Prize.


El premi es fa en associació amb la Hult International Business School i Clinton Global Initiative i té l'objectiu d'ajudar als emprenedors socials a desenvolupar els seus projectes. El guardó es destina a l'execució del projecte guanyador amb finalitats socials. L'equip de la UPF, format per la Laura Bayona i tres alumnes més de Tanzània, EEUU i Austràlia, ha de presentar una proposta d'interès social que contribueixi a prevenir les malalties cròniques no transmissibles entre 250 milions de persones que habiten en barris populars al voltant del món.

El Premi Hult, dotat amb un milió de dòlars

En l'actualitat, la Laura i els altres tres estudiants estan cursant el Master of Science a International Business que imparteix la Barcelona School of Management, conjuntament amb ESCI. Després de les finals regionals a Boston, San Francisco, Londres, Dubai (on assisteix l'equip de la UPF), Shanghai i Sao Paulo, un equip guanyador de cada ciutat es traslladarà a una incubadora d'empreses d'estiu, on els participants rebran orientació, assessorament i planificació estratègica per preparar el seu negoci social.

Una ronda final, que es celebrarà el proper setembre, seleccionarà l'equip guanyador, que serà guardonat amb el Premi Hult i amb un milió de dòlars per desenvolupar el seu projecte. 

 

Participació