Escarneixen Fèlix Millet a les portes de l’Hospital de Granollers

L'acció ha volgut evidenciar el que molts ciutadans consideren “una burla i una mostra de cinisme extrem per part dels poderosos” i “la complicitat entre el poder i els diners”

per Redacció , 26 de febrer de 2014 a les 10:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Escarni davant l'Hospital de Granollers Foto: CUP Granollers

L'Hospital de Granollers ha sigut l'escenari d’un escarni públic organitzat pels col·lectius de l’esquerra independentista de Granollers contra Fèlix Millet. L’autor confés de l’espoli del Palau de la Música, Fèlix Millet es troba ingressat per segon dia al centre sanitari després de trenca-se el fèmur, la matinada de dimarts, en caure a casa seva.

 
Una trentena de persones s’han concentrat davant les portes de l’Hospital de Granollers per mostrar el rebuig ciutadà  contra l’autor confés de l’espoli del Palau de la Música, Fèlix Millet. En Xavier Garcia de la CUP de Granollers ha explicat que la intenció era visibilitzar la protesta i evitar que quedés impune que “Millet vingui aquí Granollers en un hospital públic el dia que l’haurien d’estar jutjant”.

 
El col·lectiu ciutadà ha volgut denunciar amb aquesta protesta “la complicitat entre el poder i els diners” i el fet que Fèlix Millet “hagi triat la nostra ciutat per tracta-se en un hospital públic passant per davant de tots els pacients”. La concentració s’ha fet de forma silenciosa per molestar el menys possible als pacients del centre. Els concentrats a les portes de l’Hospital de Granollers han penjat una pancarta amb el lema: “Millet no ets benvingut, fora la màfia” i al final de l’acte han fet la lectura d’un manifest.

  Foto: CUP Granollers

 

Participació