L'Espolsada celebra set anys de feina i de passió pels llibres

L'acte comptarà amb la presència de Toni Sala, Eduard Màrquez i Eugènia Broggi a Les Franqueses del Vallès

per Redacció , 20 de febrer de 2014 a les 16:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Fe Fernàndez, a l'Espolsada, una llibreria especial. Foto: Esteve Plantada

La llibreria L'Espolsada de les Franqueses del Vallès celebra aquest divendres els set anys d'existència. I ho fa en plena forma, amb la mateixa passió pels llibres des del primer dia i amb la tasca de la llibretera Fe Fernàndez totalment consolidad dins del gremi i dins de la professió. Per això, l'Espolsada vol celebrar l'efemèride com toca, amb la presència d'Eugènia Broggi, editora de L'Altra, amb l'escriptor Eduard Màrquez, que farà de mestre de cerimònies, i amb Toni Sala, autor d' Els nois , un dels llibres amb què neix l’editorial. 


"Tothom em deia boja", afirma Fe Fernàndez quan explica els inicis. "Vam aixecar la persiana en una plaça de nova creació i en un poble a mig fer". Set anys més tard, "el poble no acaba de saber què vol ser quan sigui gran" i la Fe continua amb la seva "bogeria particular". És per aquesta raó, tal com confessa Fernàndez, "que ens hem volgut acompanyar d'algú que ha decidit fer realitat un somni, l'Eugènia Broggi, editora de L'Altra", conjuntament amb la resta de noms convidats.

Per la seva banda, Eugènia Broggi ha fet extensives unes paraules als clients de l'Espolsada, que tot seguit reproduïm: "Divendres serà una nit memorable a l’Espolsada. La vida està feta d’alegres coincidències, i divendres en celebrarem una de molt especial: la llibreria arriba als set anys de boníssima feina i molta empenta, i neix L’Altra Editorial, el projecte que acabo d’engegar. Hi haurà en Toni Sala, autor del primer llibre de l’editorial, Els nois , i l’Eduard Márquez, amic i còmplice de la llibreria i de l’Altra, que farà de mestre de cerimònies. També hi serem la Fe i jo mateixa, que brindarem a la salut de la llarga vida dels projectes petits fets amb passió, entusiasme i dedicació".


7 anys de l'Espolsada. Divendres 21 de febrer de 2014 a les 20 h. Les Franquese del Vallès.

 

Participació