CpF reclama la reparació de la tanca del Ferrocarril a Bellavista

Un tren va atropellar mortalment un vianant en aquest tram | La moció instarà a una actuació urgent

per Redacció , 20 de febrer de 2014 a les 12:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Convergència per les Franqueses (CpF) presentarà una moció al pròxim ple municipal on insta al l’equip de govern a reparar de forma urgent la tanca de protecció del Ferrocarril al nucli urbà de Bellavista. CpF alerta que en la línia de Barcelona a Portbou hi ha diferents trams malmesos que permeten el pas de la gent i reitera que el responsable del seu manteniment, tal com ha confirmat Adif, és l’Ajuntament.

El grup municipal en el text de la moció recorda que recentment un tren va atropellar mortalment un vianant que va creuar per un dels trams on hi ha la tanca de protecció trencada.

 
La tanca de protecció de la via de ferrocarril de Barcelona a Portbou es troba davant del nucli urbà de Bellavista i davant del Parc de la Mala Garba, la zona esportiva i el parc de Mas Colomer, i es va construir per garantir la seguretat en aquests trams. En els últims mesos s’ha anat deteriorant la tanca de protecció sense que s’hagi realitzat el manteniment necessari per evitar el creuament de les vies per aquesta zona urbana.

 

Participació