El bus urbà de Mollet registra un augment de viatgers de prop del 4%

L’augment d’usuaris del bus urbà de Mollet contrasta amb la pèrdua de viatgers que han registrat la resta de municipis de mida similar

per Redacció , Mollet del Vallès, 18 de febrer de 2014 a les 13:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El total d’usuaris del bus l’any 2013 ha estat de 388.667, per damunt del total de l’any 2012 (375.805). Això suposa un augment anual del 3,42%. Aquestes dades confirmen la tendència a l’alça del bus urbà a Mollet. L’Ajuntament de la ciutat argumenta l’augment per les polítiques engegades, com el manteniment de les freqüències de pas, l’ajustament d’horaris per oferir una millor cobertura del servei o la renovació dels sistemes d’informació amb els horaris i trajectes a les marquesines.
 

Més informació pels usuaris el 2014
Una de les novetats del servei aquest 2013 ha estat la introducció d’un sistema que informa del temps de pas del següent vehicle en la parada del bus de l’Estació de França. L’Ajuntament de Mollet ha anunciat que aquest sistema informatiu s’ampliarà durant el 2014 a les parades més transitades.


Pel que fa al preu del bitllet, l’Ajuntament de Mollet recorda que el servei disposa de les tarifes socials amb un descompte del 50% sobre el preu normal del bitllet, per a les persones majors de 60 anys i/o pensionistes i per als menors de 21 anys. A més, el servei és gratuït fins al 4 anys i dels 4 als 13 anys existeix la T-12, un abonament de l’ATM que es paga una sola vegada (35 euros) i es pot utilitzar fins als 13 anys.

 

Participació