Albert Rivera presenta la proposta de C's de cara a les pròximes eleccions espanyoles

El polític vallesà publica el seu primer llibre, 'Junts Podem', on exposa com "transformar Espanya amb un projecte comú que il·lusioni tots els espanyols"

per Redacció, 18 de febrer de 2014 a les 13:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El vallesà Albert Rivera, president de Ciutadans (C’s), s'estrena com a autor aquest dimarts 18 de febrer, dia en què ha sortit a la venda el seu primer llibre. Amb el títol de Junts Podem, el polític vallesà explica la seva proposta "per transformar Espanya amb un projecte comú que il·lusioni tots els espanyols".

El llibre, editat per Espasa i dividit en quinze capítols que ofereixen diferents anàlisis sobre la realitat política espanyola, relata que "el futur d'Espanya és en mans dels espanyols". En aquest sentit, el polític vallesà explica la possible concurrència de C's a les properes eleccions al Congrés, a través, justament, de 'Movimiento Ciudadano'.


Rivera relata el naixement d'aquesta plataforma civil i dóna algunes claus: "Des del seu naixement, 'Movimiento Ciudadano' ha recorregut les principals capitals d'Espanya i ha proposat diverses reformes a la societat espanyola", per afirmar que la plataforma "es presenta com una alternativa al bipartidisme".

Terrorisme i equidistància dels partits catalans
Albert Rivera també dedica un capítol del llibre a les víctimes del terrorisme, on relata l'amenaça de mort que va patir ell mateix i revela com la va viure, també, l'exministre Antonio Asunción: "Una de les maneres d'examinar la dignitat d'un país és per la forma de mostrar respecte als seus morts". A més, afirma que "els silencis, les omissions i el tracte indiferent i fins i tot, despectiu cap a les víctimes del terrorisme a Catalunya parlen per sí sols" i critica els polítics nacionalistes catalans per la seva equidistància.

 

Participació