La formació universitària arriba a la comarca per quedar-se

L’oferta especialitzada a la comarca ofereix cursos de Màrqueting Digital i Xarxes Socials, sobre atenció a les persones en residències i domicilis i sobre finances

per Redacció, 17 de febrer de 2014 a les 18:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de febrer de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), la Fundació Universitària Martí l’Humà i Granollers Mercat signaran un conveni per promoure la formació universitària conjunta al Vallès Oriental. Les tres institucions promouran l’oferta de cursos formatius en el marc de la formació contínua de la Universitat de Vic en les àrees de salut i benestar, comunicació i empresa.

L’objectiu del conveni és aconseguir una oferta totalment coordinada entre les tres institucions, que ja tenien convenis signats de forma unilateral, amb la creació d’una comissió organitzadora de la qual formaran part la directora de l’Oficina de la Formació Contínua de la UVic-UCC, el cap d’administració de l’Aula d’Empreses de la Fundació Universitària Martí l’Humà i el director de Granollers Mercat.


Cursos especialitats en marxa
Fruit d’aquest conveni, ja hi ha tres cursos formatius en marxa, com el curs d'especialització en Màrqueting Digital i Xarxes Socials, el  curs sobre Atenció a les Persones en Residències de Gent Gran , Centres Residencials i en l'Atenció a Domicili o el curs de Finances, que tenen lloc a Granollers i a les Franqueses del Vallès.

El rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña,  l’alcalde de Granollers i president de  Granollers Mercat, Josep Mayoral i la presidenta de la Fundació Universitària Martí l’Humà de la Garriga, Teresa Freixas, signaran aquest dimarts, 18 de febrer al mig dia, aquest conveni per promoure una oferta integral de formació contínua al Vallès Oriental.

 

Participació