Les Franqueses del Vallès millorarà la seguretat a la travessera de Corró d'Amunt

L’ajuntament posarà semàfors a l’entrada i la sortida

per Redacció, 29 de gener de 2014 a les 09:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de gener de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Zona on es farà el ressalt, a Corró d'Amunt Foto: Aj. Les Franqueses

Una de les reivindicacions històriques dels habitants de Corró d'Amunt quedarà resolta en breu. La Diputació de Barcelona, titular de la carretera que travessa aquest nucli de població, posarà un altre ressalt en el tram urbà de la via per millorar-ne la seguretat dels veïns que hi viuen. El nou ressalt serà una plataforma de cautxú i se sumarà al ressalt d’obra ja existent situat entre les Antigues Escoles i el Complex Esportiu Municipal.


Aquesta mesura, tanmateix, no serà l’única per aconseguir disminuir la velocitat dels vehicles que passen per aquest punt, ja que l’Ajuntament també instal·larà dos semàfors, un a l’entrada i un altre a la sortida de la travessera, amb l’objectiu que es posin en vermell quan detectin que els vehicles s’hi acosten a una velocitat excessiva. A més, també s’hi posaran càmeres que faran fotografies als vehicles que se saltin el semàfor en vermell o passin amb excés de velocitat, tal com afirmen des del consistori.

Tots els detalls de les operacions es van fer públiques en la sessió plenària del Consell del Poble d'aquest darrer dilluns, dia 27 de gener. També es va informar que el projecte per fer una rotonda a la perillosa cruïlla de la mateixa carretera a l’altura de Marata està pràcticament enllestit.

La pavimentació del camí de Can Cabeça, a punt
L'Ajuntament de les Franqueses del Vallès també va informar que s’iniciaran les obres d’arranjament del camí de Can Cabeça en breu, i que l’empresa que ha guanyat el concurs, Abolafio, ha presentat una millora per asfaltar dos-cents metres més de camí del que hi havia projectat. En total, doncs, es pavimentaran 1.200 metres d’aquesta via. La setmana vinent s’informarà als veïns de l’inici de les obres i dels passos alternatius que s’establiran.

 

Participació