Mollet engega una campanya per mantenir les àrees de contenidors netes i endreçades

Recorda que la ciutat compta amb un servei gratuït de recollida de mobles i trastos vells al portal de casa

per Redacció , 19 de desembre de 2013 a les 12:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de desembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Mollet ha engegat, coincidint amb les festes de Nadal, una campanya comunicativa que apel·la al civisme ciutadà per mantenir neta i endreçada la ciutat, sobretot a l’entorn de les àrees de contenidors. La campanya, que segueix l'eix de mantenir una ciutat neta i endreçada, pretén aconseguir que les àrees de contenidors que hi ha a la ciutat es mantinguin sense brossa ni residus al voltant. Per això, s'apel·la la ciutadania perquè llenci cada residu al seu lloc i no els deixi fora i al voltant del contenidors.

En el mateix sentit, també es recorda que Mollet compta amb un servei gratuït de recollida de mobles i trastos vells al portal de casa. "L'usuari ha de deixar els mobles o trastos que cal recollir davant del portal de casa seva la nit abans del servei. Per tant, en cap cas la ciutadania ha de deixar mobles o trastos al voltant dels contenidors", subratllen des de l'Ajuntament.


Reforç de la neteja per Nadal
La difusió de la campanya es farà mitjançant les minideixalleries, els anuncis en premsa i les pantalles informatives que hi ha en diferents equipaments municipals. Així mateix, també s’ha editat un punt de llibre que es repartirà a totes les llars de la ciutat amb els eixos bàsics de la campanya.


Les festes de Nadal són una època en què es genera un gran volum de residus. Per aquest motiu, l'Ajuntament reforçarà la neteja i la recollida de residus habitual. Així, el dia Nadal, 25 de desembre, hi haurà un servei especial de recollida de residus al matí. El dia 26, el servei extraordinari serà de recollida d'envasos i de paper i de control i neteja dels possibles desbordaments en els contenidors. El dia 1 de gener, el servei de neteja viària farà un servei especial i també es reforçarà la recollida de residus i el control de desbordaments, el dia 2 de gener. El dia 5 de gener, després de la tradicional Cavalcada de Reis, hi haurà un servei especial de neteja al llarg del recorregut i el 6 de gener es reforçarà la recollida d’envasos i de paper.

 

Participació