Sortegem una panera de Xocolates Granollers

Fes-te del Club de Lectors de NacióGranollers i guanya un regal ben dolç per aquestes festes

per Redacció , 16 de desembre de 2013 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de desembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.NacióGranollers i Xocolates Granollers ofereixen aquesta setmana una panera variada de xocolates i torrons en un sorteig exclusiu per als membres del Club de Lectors de NacióGranollers.


Xocolates Granollers és un obrador on s'hi pot trobar una àmplia gamma de productes relacionats amb el món de la xocolata. La botiga es troba a la cantonada del carrer Guayaquil i Príncep de Viana, i regala als vianants i clients que s'hi acosten la possibilitat de veure com funciona un obrador a través d'un envidriat que toca directament a peu de carrer. L'establiment destaca pels esforços constants que fa de vinculació i apropament a la vida granollerina, participant activament del seu teixit botiguer. L'obrador ha participat aquest 2013, juntament amb l'editorial Gent i Terra, de l'edició del llibre El desig de la pedra de l'encant.
 

Fes-te del Club de Lectors
NacióGranollers necessita lectors implicats. Gràcies a tots ells fem possible que aquest diari tingui cada dia continguts de la màxima qualitat, de proximitat i gratuïts, però també una participació més directa entre mitjà de comunicació i públic lector.


Formar part del Club de Lectors de NacióGranollers només costa 36 euros l'any. Us en podeu fer membres fàcilment clicant aquest enllaç. 

 

Participació