L'Ajuntament de les Franqueses s'estalviarà més d'un 50% de la factura de telefonia els propers dos anys

Vodafone proposa la millor oferta

per Redacció, 16 de desembre de 2013 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de desembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Arran de les subhastes dels serveis de telecomunicacions que es van dur a terme el passat 3 de desembre, l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès passarà a pagar menys de la meitat del que està pagant actualment en serveis de comunicació de veu en ubicació permanent i en serveis de comunicacions mòbils de veu i dades durant els propers dos anys. L’empresa que va proposar la millor oferta per als dos lots que se subhastaven va ser Vodafone.

Pel que fa al lot del servei de telefonia fixa de l’Ajuntament de les Franqueses, pel qual es van rebre 27 ofertes, el preu de sortida era de 81.487 euros i es va adjudicar per 25.677 euros, el que representa un 68,49% d’estalvi. En el segon lot, el que fa referència als serveis de comunicacions mòbils de veu i dades, el preu de sortida era de 52.106 euros i es va adjudicar per 42.222 euros. En aquest lot, pel qual es van rebre 39 ofertes, el consistori s’estalviarà un 18,97%. "L'estalvi aconseguit ha estat, doncs, de més del 50%, atès que el preu de sortida ja era un 20% inferior al preu actual. Així doncs, traduït en números, això vol dir que l'Ajuntament s’estalviarà uns 100.000 euros en els dos propers anys en serveis de telefonia", sentencien des del Consistori.


La licitació pública d'aquests serveis es va fer, per primera vegada a l'Ajuntament, mitjançant la Plataforma Electrònica de Contractació de les Administracions Públiques (PECAP), un portal a internet que permet als ens locals i a la resta d'administracions públiques dur a terme, per via telemàtica, determinades fases de la contractació administrativa de subministraments, obres o serveis. Amb aquesta plataforma es vol facilitar als compradors (administracions públiques) i als venedors (empreses proveïdores) un entorn de comunicació i d'intercanvi d'informació suportat en una infraestructura tecnològica i de comunicacions única per a tots els seus usuaris. A més, amb aquest sistema es guanya en transparència, ja que els proveïdors van veure en tot moment quin era el preu guanyador respecte el que havien de contraofertar.

 

Participació