Els veïns de Caldes de Montbui podran escollir entre els hospitals de Granollers i Mollet

El centre hospitalari molletà ha alliberat espais gràcies a l'estrena del nou Hospital Sociosanitari de Mollet

per Redacció, 10 de desembre de 2013 a les 17:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de desembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els ciutadans de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Caldes de Montbui que necessitin atenció especialitzada podran escollir ser atesos a l'Hospital de Mollet o a l'Hospital de Granollers, com fins ara, per als problemes de salut més freqüents. Pel que fa als processos de major complexitat, continuaran tenint com a referència el centre hospitalari granollerí. Aquest canvi entrarà en vigència dilluns vinent, dins la línia de treball d’ordenació de fluxos entre els tres hospitals del Vallès Oriental.

L'Hospital de Mollet ha augmentat la seva capacitat per atendre més població gràcies a la posada en marxa del nou Hospital Sociosanitari de Mollet aquest mateix mes de novembre, fet que li ha permès alliberar espais que fins ara es destinaven a l'atenció sociosanitària. "A més, té una bona comunicació per carretera amb Caldes de Montbui", segons destaquen des de l’Ajuntament del municipi vallesà.


En els últims anys la millora de l’atenció especialitzada ha estat una de les principals línies estratègiques del Vallès Oriental, que s’ha treballat de manera consensuada entre tots els agents implicats: Servei Català de la Salut, ajuntaments de la comarca, Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, Fundació Privada Hospital de Sant Celoni i Fundació Sanitària Hospital de Mollet. Aquesta línia estratègica té dos grans objectius interrelacionats entre si: millorar l’accessibilitat del ciutadà a l’atenció especialitzada i millorar la qualitat de l'atenció especialitzada i la seva eficiència.

Les millores en infraestructures i en ordenació de fluxos de pacients han permès augmentar la capacitat de resposta de l’atenció especialitzada, equilibrar la demanda d’atenció dels ciutadans del Vallès Oriental entre els tres hospitals de la comarca (a més del de Granollers i Mollet hi ha el de Sant Celoni), adequar-la a la seva oferta de serveis, millorar la resolució i reduir el temps d'espera. 

 

Participació