1 de 10

L'Estat també recorre la sobirania fiscal de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera

L'alcalde manifesta al jutjat que l'acord impugnat és una expressió de voluntat i no un acte d'insubmissió

per BaixMontseny.info, Sant Esteve de Palautordera | 2 de desembre de 2013 a les 17:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els regidors de Sant Esteve i representants de l'ANC amb l'estelada. Foto: DBM

La subdelegació del govern espanyol a Barcelona comntinua la seva croada contra els ajuntaments catalans i ha interposat un recurs contenciós administratiu contra l'acord adoptat per l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera per haver aprovat per unanimitat (CiU, CUP i Independents per Sant Esteve), el passat 27 de juny de 2013, una moció sobre la sobirania fiscal de Catalunya i de satisfer els impostos de caràcter estatal (IVA i IRPF) a través de l'Agència Tributària Catalana.


En relació al recurs, l'alcalde de Sant Esteve de Palautordera, Salvador Cañellas, ha enviat l'acord de ple al jutjat contenciós administratiu número 7 de Barcelona manifestant que l'acord impugnat és "merament una expressió de voluntat i, en cap cas, es tracta d'una insubmissió fiscal com es parla als escrits que configuren la demanda". En la carta, tanmateix s'expressa la voluntat de continuar pagant els impostos de caràcter estatal (IVA i IRPF) a través de l'Agència Tributària Catalana.
Participació