Els joves del Vallès Oriental debaten sobre la independència

Granollers acollirà el 22 de novembre un acte amb les joventuts CDC, ERC, PSC, PP, ICV, Ciutadans, Solidaritat i Arran

per Redacció , 14 de novembre de 2013 a les 11:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les joventuts de CDC, ERC, PSC, PP, ICV, Ciutadans, Solidaritat i el col·lectiu de l’Esquerra Independentista Arran debatran el divendres 22 de novembre sobre la legitimitat de la consulta i els pros i contres de la independència de Catalunya. La Casa de Cultura Sant Francesc de Granollers acollirà a un quart de nou del vespre Independència: sí o no?, l'acte organitzat per l'Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI), la sectorial de joves de l'ANC. Un dels objectius d'aquest col·lectiu és convèncer altres joves dels avantatges de l’estat propi. Per fer-ho, però, "no pretenem exposar un discurs únic i basat en l'exaltació optimista, sinó exposar tots els parers dels diferents protagonistes des del més absolut respecte i, arran d’això, que un mateix pugui reflexionar-hi i crear la pròpia opinió", detallen.

Oriol Puig, membre de l'ANJI i col·laborador en diversos mitjans de comunicació, moderarà el debat, que s'organitzarà al voltant de quatre preguntes adreçades als participants: la legitimitat de la consulta, la necessitat de la independència, les polítiques que es duen a terme en una Catalunya autonòmica i la situació dels joves en un hipotètic estat català. A continuació, hi haurà torn de preguntes obert a tots els assistents.


Hi intervindran Pere Canal, de la JNC (CDC); Guillem Pujadas, de les JERC (ERC); Ariadna Jaumot, de les JEV (ICV); Arnau Ramírez Carner, de les JSC (PSC); Marc Checa, de les Noves Generacions (PP); José Antonio Navarro, de J's (C's); Marc Maynou, d'Arran (EI) i Maiol Sanahüja, de SI. Des de l'ANJI es convida tothom a assistir-hi com a oportunitat per esvair tota mena de dubtes i per prendre partit en un tema clau per al futur de tots els catalans i catalanes i, especialment, per als joves.

 

Participació