Granollers atorga 20.000 euros en subvencions per produir i comercialitzar productes de Palou

L'import màxim dels ajuts, inclosos en el Pla de xoc, és de 5.000 euros

per Redacció, 13 de novembre de 2013 a les 13:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En el marc del segon Pla de xoc de Granollers, destinat a donar suport a l'ocupació i la reactivació econòmica, l'Ajuntament atorga 20.000 euros en subvencions per produir i comercialitzar productes de Palou. "L'objectiu d’aquestes subvencions, adreçades a productors o elaboradors, és estimular la producció i comercialització de productes agroalimentaris de Palou, inclosos a la marca Productes de Palou", detallen des del Consistori.

Les despeses subvencionables són les relacionades amb qualsevol aspecte de producció o comercialització, com poden ser la instal·lació de sistemes de reg, la conversió a ecològic, l'adquisició de maquinària i materials per a l'etiquetatge del producte o campanyes de promoció. L'import màxim dels ajuts és de 5.000 euros, corresponents al 50% del cost de les despeses. Poden gaudir d'aquests ajuts empreses ja existents o noves. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza l'11 de febrer de 2014. Les bases de la convocatòria es poden consultar a la pagina web municipal.

 

Participació