Cardedeu recull firmes per reclamar al Govern una Creu de Sant Jordi per al Viver de Bell-lloc

Es pot signar a través d'Internet o en diversos equipaments públics

per Redacció , 12 de novembre de 2013 a les 13:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de novembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'últim ple de l’Ajuntament de Cardedeu va aprovar sol·licitar a la Generalitat l'atorgament de la Creu de Sant Jordi a l'entitat Associació per a la Integració Social del Deficient (AISD) Viver de Bell-lloc, amb seu al municipi vallesà i que fa 30 anys treballa de manera exemplar per a la integració social i laboral de persones amb discapacitat. Per això, ara el Consistori demana la col·laboració de la ciutadania a través de la recollida de signatures, que es poden trobar a equipaments municipals, edificis públics i a establiments comercials del municipi.

També es poden descarregar els fulls de signatures a Internet i fer-les arribar a l'Ajuntament. A més, es pot firmar digitalment amb signatura electrònica a través d'aquest enllaç situat a la pàgina web de l'Ajuntament. La recollida de signatures finalitzarà el 17 de gener de 2014. La Creu de Sant Jordi és el màxim distintiu amb el que la Generalitat reconeix els mèrits d’aquelles persones i entitats que, com el Viver de Bell-lloc, han destacat notablement per la seva tasca cívica i social.


AISD treballa des de 1982 per a la inserció laboral i social de persones amb qualsevol tipus de deficiència. Al llarg de tots aquests anys s’ha convertit en un referent per a la integració de persones amb discapacitat del Vallès Oriental, i molt especialment de Cardedeu, donant exemple i demostrant fins a on pot arribar una entitat amb un fort compromís cívic i social. "AISD Viver de Bell-lloc és d'aquelles entitats que, des de l’esforç i la il·lusió ha desenvolupat una immensa i impagable tasca al servei de Cardedeu. No podem més que sentir-nos orgullosos de comptar amb una entitat com aquesta en el nostre poble", sentencien des del Consistori.

 

Participació