Alfred Bosch: «Volen seduir els catalans dedicant zero euros al tren de Barcelona-Puigcerdà»

L'abandonament del desdoblament de la línia 3 de Rodalies arriba al Congrés, on tots els partits catalans presenten esmenes a la totalitat dels comptes del PP

per Redacció, ElRipollès.info | 23 d'octubre de 2013 a les 17:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'octubre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Els pressupostos estatals per al 2014 suposen una caiguda de la inversió a Catalunya del 25%. Aquest fet, entre altres, ha fet que totes les forces polítiques a l'oposició –CiU, ERC així com el PSC i ICV mitjançant els respectius grups parlamentaris- hagin presentat esmenes a la totalitat. Entre les qüestions més críticades hi ha l'abandonament total del projecte de desdoblament del tren entre Barcelona i Puigcerdà, que travessa el Vallès Oriental. Enguany, tal i com va avançar aquest diari, no només no hi destina cap euro sinó que ha eliminat la partida dels comptes. Per tot plegat Alfred Bosch, diputat d'ERC a Madrid, ha utilitzat la línia fèrria com un dels exemples per assegurar, irònicament, que el govern espanyol vol "seduir" els catalans.


Més informació, a ElRipollès.info

 

Participació