«Bye Bye Caixa Penedès»

Una acció de protesta a l'antiga oficina de Sant Celoni qualifica l'entitat d'antisocial per no ajudar les persones atrapades per «l'estafa immobiliària»

per BaixMontseny.info, Sant Celoni, 16 d'octubre de 2013 a les 15:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'octubre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Façana de l'antiga oficina de la Caixa Penedès Foto: Jordi Purtí

"Bye Bye Penedès", aquest és l'eslògan que es pot llegir en una pancarta que s'ha enganxat a la porta de l'antiga oficina de la Caixa Penedès que hi havia al carrer Major de Sant Celoni i que ara és un local buit, després de la compra d'aquesta entitat per part del Banc de Sabadell.


Al costat de la pancarta algunes desenes de pasquins amb el titular "Bye Bye Penedès, gràcies per no fer res" i en els quals s'assegura que es tracta d'una de les caixes més antisocials de Catalunya: sense diners per poder acceptar dacions en pagament o lloguer social de les persones atrapades en la gran estafa immobiliària dels últims anys, però "amb prou vergonya per pagar pensions de 20 milions d'euros als seus dividends", mentre rebia diners de tots provinents del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB). Ningú ha reivindicat l'acció.

 

Participació