«Sóc exigent amb la feina i em costa veure'm per la pantalla»

Entrevista a l'actor de Granollers Pep Planas, protagonista de la sèrie de TV3 'Olor de Colònia'

per Esteve Plantada , 15 d'octubre de 2013 a les 13:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'octubre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Pep Planas és un dels protagonistes d'Olor de Colònia Foto: Tv3

TV3 ha emès aquest dilluns el primer capítol de la minisèrie 'Olor de Colònia', un dels èxits de la ficció catalana de la temporada televisiva. Aquest dimarts, de nou en horari de 'prime time', s’emet la segona i darrera part, un capítol que conclou la història escrita per Sílvia Alcàntara i que promet "moltes més emocions", tal com afirma a  NacióGranollers  el popular actor granollerí Pep Planas, un dels protagonistes de la sèrie. "Quan et truquen, penses que t’ha tocat la grossa. Ha estat un gran honor poder formar part d’un projecte tan important". 


La producció d’Olor de Colònia implicava, segons l’actor, un punt de partida excel·lent, i no va dubtar ni un moment en dir que sí a formar-ne part. "Ser a les ordres del Lluís Maria Güell és un privilegi. És un realitzador que cuida molt la interpretació i que valora molt la feina dels actors". Amb aquest part ben treballada, la resta ha estat un afegit de luxe: "Mentre va durar el rodatge, l'experiència amb tot l’equip va ser molt maca, tot i que les dificultats van fer que es rodés en condicions molt dures, sobretot per un tema de pressupostos ajustats". El fet que es rodés en espais molts reduïts, a la mateixa colònia Vidal, va fer que l'equip fos una pinya. "I això fa que l’espectador ara pugui percebre la realitat d’aquells temps i d’aquell espai".

Pep Planas, de plena actualitat

Treballar a Olor de Colònia ha permès a Pep Planas ser sota els focus de l’actualitat mediàtica de nou i, sobretot, ha permès a l’actor granollerí enfrontar-se a tot un repte interpretatiu. "Sóc molt exigent amb la meva feina, em costa veure’m per la pantalla i sempre penso que es poden millorar coses". Però, en aquest cas, Planas interpreta un personatge molt interessant. "Té un arc d’evolució molt atractiu, i penso que hem aconseguit reflectir bé el que pretenia l’autora de la història". Els espectadors catalans podran veure aquest vespre el camí del personatge, en una segona part "on es posen al descobert moltes coses que no es deien a la primera".

A banda de la seva participació a la sèrie, Pep Planas continua treballant a l’èxit de la passada temporada teatral, 'Barcelona', "que portarem de gira per Catalunya fins al febrer i que reprenem al Teatre Goya la setmana vinent". Ser un dels membres de l’obra també ha estat com un regal, "és un altre d’aquests privilegis que et toca, de tant en tant. La gent surt del teatre commoguda i fent comentaris molt bonics. A més, coincideix amb un moment històric molt sensible amb la memòria del nostre país, ple d’incertesa i d’ambició pel futur", assegura. De moment, un Pep Planas en plena forma viu el seu futur immediat en l’emissió de la segona part d’Olor de Colònia, una sèrie que s’afegeix a tots els grans èxits que ha anat recollint al llarg de la seva carrera.

 

Participació