Les Franqueses col·locarà un radar fix al transitat carrer de Catalunya

Veïns de Llerona s'han queixat del soroll i de l'alta velocitat dels vehicles que circulen per la via

per Redacció, 9 d'octubre de 2013 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El carrer de Catalunya de Llerona. Foto: NacióGranollers

La Policia Local de les Franqueses del Vallès col·locarà un radar fix al carrer de Catalunya, arteria principal del poble, a petició del Consell del Poble de Llerona. Segons subratllen des de l'Ajuntament, feia mesos veïns de Llerona reclamaven, a través del Consell del Poble, que s'instal·lés el radar. Les persones que resideixen als habitatges per on transcorre aquesta via es queixen del soroll i de l'alta velocitat dels vehicles que hi circulen. Els membres de les entitats i el públic reunit a l'últim Consell del Poble, dilluns passat, van aprovar satisfer aquesta petició veïnal. De fet, la presidenta del Consell i regidora de l'Ajuntament, Rosa Maria Pruna, va anunciar que el radar fix es col·locarà properament, tot i que encara no hi ha una data concreta.


D'altra banda, a la sessió del Consell del Poble es van tractar altres temes d'interès, com ara el servei que ofereix la patrulla rural de la Policia Local. Pruna va assegurar que al llarg d'aquesta setmana els agents policials circularan per Llerona i parlaran amb la població de la zona per tal d’elaborar un cens de les masies aïllades i dels seus habitants i per conèixer les principals preocupacions en aspectes de seguretat i oferir solucions i recomanacions. La patrulla rural, que va desaparèixer fa mesos per l'edat avançada de l'agent encarregat, va entrar de nou en funcionament el passat 30 de setembre a les zones rurals, també a Corró d’Amunt i Marata.

Pruna també va explicar que la seva regidoria, Agricultura, Territori i Sostenibilitat, treballa per trobar un equilibri entre els caçadors i la seguretat de les persones. Alguns veïns del poble s'havien queixat de la proximitat dels caçadors als habitatges. Des de la regidora s’ha acordat amb els caçadors que els nuclis habitats quedin lliures de caça.

 

Participació