Els Xics repeteixen la clàssica de 8 a Barcelona

La colla de Granollers continua preparant la torre de 8 amb folre

per Redacció, 16 de setembre de 2013 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de setembre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Segona clàssica de 8 en menys d'una setmana per als Xics de Granollers. La colla de la capital del Vallès Oriental continua superant-se i encadenant actuacions que feia molts anys que no aconseguia fer. Aquest diumenge, en el marc de la Festa Major de Poblenou, a Barcelona, els Xics han aconseguit repetir la clàssica de 8 que només cinc dies abans havien segellat a Llinars del Vallès; és a dir, el 4 de 8, el 3 de 8 i la torre de 7.

Feia nou anys que els Xics no s'apuntaven la clàssica de nou, i ara han aconseguit fer-ho en dues ocasions en menys d’una setmana. En el tram final de la temporada la colla es marca com a objectiu prioritari repetir el màxim de vegades possibles el 4 de 8 i el 3 de 9, però continua preparant nous castells, com ara la torre de 8 amb folre. A Barcelona, a més, els Xics també van descarregar el novè 2 de 7 de la temporada.


Resultat de l'actuació a la Festa Major de Poblenou:
Castellers de Barcelona: 5/8, 4/8 agulla carregat, 3/8, 1/6.

Castellers de la Vila de Gràcia: 3/8, 2/8 folre, 4/8, 1/5.
Xics de Granollers: 4/8, 3/8, 2/7, 1/5.


*La torre de 7 aixecada aquest diumenge a Barcelona. Foto: Xics

 

Participació