La línia del Bus Exprés de la Vall del Tenes guanya cinc expedicions diàries a partir de setembre

per Redacció, 1 d'agost de 2013 a les 13:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'agost de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Bus Exprés té menys parades que la línia normal. Foto: Aj. Parets

La línia del Bus Exprés de la Vall del Tenes s'ampliarà amb cinc noves expedicions diàries a partir del 12 de setembre amb l'objectiu de millorar el servei. D'aquesta manera, passarà de tenir les 20 expedicions actuals, 10 en cada sentit, a ampliar la seva oferta fins a les 25, 13 en direcció Barcelona i 12 amb destinació Bigues i Riells. Amb l’increment de les freqüències, es completarà el servei ofert en hora punta, es cobriran alguns buits horaris que té la línia i al mateix temps s’augmentarà la capacitat de transport de viatgers.


La línia del bus exprés va entrar en funcionament el juliol de 2010 com a model de transport públic eficient i competitiu per connectar de manera ràpida, sostenible i econòmica els pobles de la Vall del Tenes i Parets del Vallès directament amb Barcelona. Tot i la davallada que pateix l'ús dels transports públics arreu de Catalunya, l'any passat la línia del Bus Exprés de la Vall del Tenes va incrementar el nombre d'usuaris en un 16,7% respecte el 2011. Unes 80.000 persones van utilitzar la línia.

Consulta aquí els horaris de la línia

 

Participació