La revista «La Granota» busca subscriptors

Necessita l'ajuda dels lectors per poder seguir oferint unes "pàgines afilades d'actualitat i surrealisme"

per Redacció , 24 de juliol de 2013 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de juliol de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
"La Granota és un fanzine que sorgeix d'una engruna", tal com es presenten els seus creadors a cada número. Aquesta modesta publicació, que és una revista de còmic i il·lustració bimestral, porta més de dos anys subsistint i creixent a poc a poc, en un projecte que va néixer al bressol del Gra el gener de 2011 i que es va començar a gestar cap a finals de 2010.

En els seus inicis, la revista va editar els 4 primers números en el marc del projecte Joves Creadors, tots ells realitzats a la impremta municipal de Granollers. Després d'aquesta etapa, la Granota va poder seguir publicant-se en forma de fanzine i cada dos mesos, "com bonament vam poder i de forma majoritàriament precària", tal com afirmen els responsables de l'edició. 


Pàgines afilades d'actualitat i surrealisme
L'any 2012, la revista és apadrinada per l'Associació Cultural de Granollers. Amb el suport de l'entitat, el jove col·lectiu de dibuixants, il·lustradors i ninotaires ha pogut seguir portant a terme l'ofici gràfic, humorístic i satíric, tot bombardejant la ciutat de Granollers "amb pàgines afilades d'actualitat i surrealisme", fet que converteix la publicació en un producte molt genuí i singular.


En aquest sentit, cal destacar la vocació d'un col·lectiu que sempre ha treballat de forma desinteressada i no lucrativa "en pro de la lúdica i de la crítica social", tal com manifesten els responsables de l'edició. A més, al llarg de tot aquest temps han passat per les pàgines d'aquesta revista gràfica prop d'una vintena de joves guionistes i il·lustradors.

Canvis per evitar una situació delicada

En l'actualitat, La Granota es troba en una situació delicada. "És un moment de canvis per el fanzine" i això fa que es comencin a distribuir els números a través de subscriptors "per tal d'optimitzar l'edició en paper", tal com afirmen des del col·lectiu artístic. És per això que, per poder continuar amb la seva tasca, La Granota fa una crida als lectors "per tal d'aconseguir els subscriptors suficients per poder seguir dibuixant, ironitzant i il·lustrant el món des de Granollers".

Tota la informació de les subscripcions i la publicació la podeu trobar a la pàgina de La Granota  o bé al seu twitter o al facebook del Fanzine La Granota.

  Imatge de la campanya de captació de subscriptors de la revista La Granota Foto: La Granota

 

Participació