Els tentacles de la cultura pop

La nova revista semestral 'Tentacles' és dirigida per Jordi Riera i Jaume Capdevila i editada per Alpina

per Redacció , 10 de juliol de 2013 a les 10:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juliol de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'interior de la revista 'Tentacles', amb molt bons acabats i articles de reflexió sobre cultura Foto: NacióGranollers

Aquest proper dijous, a les set de la tarda, es presenta a la Llibreria la Gralla Tentacles, una nova revista semestral amb articles i reflexions al voltant de la cultura i les seves manifestacions. Amb un acabat d'alta qualitat i a tot color, cada número de la nova publicació és dedicat a un tema monogràfic. En aquest primer exemplar, el tema escollit són els "mons utòpics". Entre l'extensa llista d'articulistes es poden trobar noms com el dels vallesans Miqui Puig, Donat Putx, Esteve Plantada o Lambert Botey, entre molts altres.


La revista Tentacles és editada per la granollerina Editorial Alpina, compta amb la direcció de Jordi Riera Pujal i Jaume Capdevila "Kap" i apareix al mercat amb l'objectiu de ser "més que una revista". Segons asseguren els seus creadors, "és un objecte d'art i una eina de reflexió sobre la cultura". A més, la publicació vol "emergir palpant diverses vessants de la cultura popular de masses", una vocació que queda exposada en aquest primer monogràfic sobre mons utòpics: "Què hi ha millor que parlar de les utopies, quan tothom diu que no existeixen?".

Presentació de 'Tentacles' a la Gralla, dijous 11 de juliol a les 19 hores, amb la intervenció de Jordi Riera, Jaume Capdevila 'Kap', Miqui Puig i Esteve Plantada.


Portada del primer número de 'Tentacles' Foto: Tentacles

 

Participació