Els Mossos intensificaran la vigilància a les zones rurals de les Franqueses del Vallès

La Policia Local recuperarà la patrulla rural al setembre per donar servei a Corró d'Amunt, Marata i Llerona

per Redacció , 1 de juliol de 2013 a les 16:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juliol de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, i l'alcalde Francesc Colomé. Foto: Aj. les Franqueses

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha assegurat que a partir d'ara els Mossos d'Esquadra intensificaran la vigilància a les zones rurals de les Franqueses del Vallès. Espadaler va participar la setmana passada a la constitució de la nova junta local de seguretat, i es va comprometre a resoldre una de les peticions que l'alcalde Francesc Colomé va fer al conseller. "Volem aproximar-nos al món rural com a policia donant consells, sent més propers i donant més seguretat i també més sensació de seguretat, va subratllar Espadaler". Els Mossos, per tant, seguint la línia del que ja practiquen des de fa mesos, per exemple, a Palou, intensificaran la vigilància al camp.


El conseller va valorar positivament la junta local de seguretat i va destacar la voluntat de col·laboració i cooperació entre el cos de Mossos i la Policia Local. "Tenim camí per recórrer i la voluntat política de les dues parts de fer-lo conjuntament", va dir. Pel que fa als fets delictius registrats al llarg de l’any a les Franqueses, el conseller va explicar que hi ha "una tendència plana, en el sentit que no hi ha cap punta de delinqüència o d'elements preocupants, però això no vol dir que ens haguem de relaxar".

Més presència dels agents locals

A més de la major presència dels Mossos, la Policia Local recuperarà la patrulla rural a partir del mes de setembre per donar servei als pobles de Corró d'Amunt, Marata i Llerona.

 

Participació