Multitudinari acte de final de curs de l'Aula de la Universitat a l'Abast de la FUMH a la Garriga

per Redacció, 19 de juny de 2013 a les 16:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juny de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Més d'un centenar de persones a l'acte de cloenda del curs 2013-13 de l'AUA Foto: FUMH

L'Aula de la Universitat a l'Abast (AUA) va viure, aquest dimarts 17 de juny al Teatre "El Patronat" de la Garriga, un multitudinari acte de cloenda del curs 2012-2013. Més d'un centenar de persones van assistir a la conferència de la doctora Roser de Castellar, directora tècnica del Departament Científic de l'empresa Santiveri, titulada "Consumir productes naturals, una opció sana?"..


Durant l'acte, el director de la FUMH, Santiago Cucurella, va agrair als assistents la seva fidelitat a l'AUA i va anunciar que, seguint les preferències de les persones inscrites que van respondre l'enquesta de satisfacció que passada fa algunes setmanes, el proper curs posarà l'accent en temes de medicina, sociologia, política i història, i "incrementarà el nombre d'actes relacionats amb la música".

En aquesta línia, es va anunciar que el doctor Xavier Castellsagué, cap del Programa de Recerca en Epidemiologia del Càncer de l'Institut Català d'Oncologia, pronunciarà la lliçó inaugural del curs 1013-2014 el proper dia 1 d'octubre. A la seva conferència "La incidència en el càncer del virus del papil·loma humà" explicarà l'estat actual de la recerca en aquest àmbit. D'aquesta manera, els assistents podran contrastar els seus punts de vista amb els que va defensar la Dra. Teresa Forcades en la lliçó inaugural del curs 2012-2013 i tindran l'opció d'estar al diapel que fa als avenços de la medicina.

 

Participació