«Ramon Espadaler, mentir és pecat»

Aquest missatge es llegeix en una de les quatre pancartes que han penjat els Bombers de Sant Celoni en l'inici d'una campanya de protesta per les retallades

per BaixMontseny.info, 18 de juny de 2013 a les 19:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de juny de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Façana del Parc de Bombers de la Generalitat a Sant Celoni. Foto: Jordi Purtí

Quatre pancartes de grans dimensions penjades a la façana del Parc de Bombers de la Generalitat de Sant Celoni simbolitzen el malestar que tenen els bombers catalans per culpa de les retallades que estant patint, ja sigui a nivell salarial o en qüestió de recursos humans i materials. Per aquest motiu, els bombers de Sant Celoni s'han afegit a la campanya de protesta generalitzada a tot Catalunya.


A les pancartes, elaborades una per cada torn de guàrdia, s'hi poden llegir missatges com "Espadaler, mentir és pecat" (el conseller d'Interior és militant d'Unió) i "Rescatem persones, ni bancs ni polítics corruptes...". També han dibuixat una vinyeta amb el conseller de l'Interior volant per sobre unes tisores amb la inscripció "Els diners volen" i "Al foc, la manca de recursos mata".

La protesta i el malestar per la situació actual dels bombers no solament es pot llegir en aquestes quatre pancartes, sinó que també han penjat cartells als camions amb missatges com "Es ven", "Es traspassa" o "Els bombers en perill.

Aquesta campanya reivindicativa arriba a pocs dies de l'inici de l'estiu i coincideix amb la presentació que ha fet el conseller de l'Interior dels mitjans aeris per fer front a la campanya forestal d'enguany. Disposaran de 35 mitjans aeris, dels quals 31 tindran base a Catalunya.

 

Participació