Guardonen l'empresa Autoliv Kle de Granollers pel seu pla d'igualtat

L'eix principal és un pla formatiu en matèria de prevenció de l'assetjament sexual

per Redacció, 13 de juny de 2013 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Premi Aurora Gómez d'enguany, a la lluita feminista en l'àmbit laboral, que atorga la Fundació Cipriano García de CCOO de Catalunya, ha estat per al pla d'igualtat de l’empresa Autoliv Kle de Granollers, que té com a eix principal un pla formatiu en matèria de prevenció de l’assetjament sexual. Beatriz Martínez, presidenta del comitè d’empresa i membre de la secció sindical de CCOO a Autoliv Kle, va rebre el guardó de mans de la secretària de Formació Sindical, Estudis i Cultura de CCOO, Laura Pinyol, i va agrair aquest reconeixement a la tasca que estan duent a terme a Autoliv Kle en defensa dels drets i les condicions dels treballadors.

La Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya, impulsora d'aquesta candidatura, ha valorat molt positivament la tasca sindical dels delegats de CCOO d'Autoliv Kle i els ha felicitat per la seva dedicació i la seva empenta al capdavant del comitè d'empresa, "tant en la negociació d'aquest pla com en l’acció sindical del dia a dia". CCOO també destaca la bona disposició que ha manifestat la direcció d’Autoliv Kle en aquest procés per impulsar les mesures d'igualtat i de prevenció de l’assetjament entre el conjunt la plantilla. Aquest pla formatiu s'està duent a terme amb la col·laboració de la Fundació Paco Puerto de CCOO de Catalunya.

 

Participació