Un nou 4 de 8 dels Xics en la primera trobada de colles castelleres del Vallès Oriental

Els Castellers de Mollet i els de Caldes de Montbui també signen bones actuacions

per Redacció, 10 de juny de 2013 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juny de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Actuació de màxims a la primera trobada de colles castelleres del Vallès Oriental, que aquest diumenge ha aplegat les tres colles que hi ha actualment a la nostra comarca: els Xics de Granollers, els Castellers de Mollet del Vallès i els Castellers de Caldes de Montbui. A partir de les dotze del migdia, i sota l'amenaça de pluja, la plaça Prat de la Riba de Mollet ha vist com els Xics continuen amb un dels seus millors inicis de temporada: han descarregat la quarta torre de set i el tercer quatre de vuit de l'any. També s’ha apuntat un 5 de 7. El proper objectiu, la torre de 8.

Per la seva banda, la colla amfitriona, els Castellers de Mollet, ha descarregat per primera vegada en la seva curta història el 7 de 6, i el segon 3 de 6 aixecat per sota. Amb bon ambient i força expectació, els Castellers de Caldes han descarregat el tercer 3 de 7 de la temporada i el 3 de 6 aixecat per sota.


La intenció de les tres colles del Vallès Oriental és continuar aquesta trobada cada any a una població de diferent. L'any vinent la trobada es farà a Caldes de Montbui, i el 2015 a Granollers.

Resultats de l'actuació:

Xics de Granollers: 3 pilars de 4, 2/7, 4/8, 5/7, vano de 5.
Castellers de Mollet: 1/4, 4/6 amb agulla, intent 3/6 aixecat per sota, 3/6 aixecat per sota, 7/6, 2 pilars de 4 aixecats per sota.

Castellers de Caldes de Montbui: 1/4 aixecat per sota, 5/6, intent desmuntat de 3/7, 3/7, 3/6 aixecat per sota, 2 pilars de 4. 

*Un dels castells descarregats pels Xics a Mollet. Foto: Castellers de Mollet

 

Participació