CiU proposa que no es pagui la zona blava de Granollers a l'entrada i sortida de l'escola

Denuncia «la deixadesa» d'alguns dels carrers que envolten la plaça de la Corona

per Redacció , 29 de maig de 2013 a les 15:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de maig de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup municipal de CiU Granollers va proposar en el ple municipal celebrat aquest dimarts al vespre, en el torn de precs i preguntes, una exempció del pagament de l'àrea blava pels pares i mares en les hores d'entrada i sortida a les escoles. En concret, la regidora Verònica Navarro va plantejar el problema que tenen per trobar aparcament molts pares i mares que deixen o recullen els seus fills de les escoles.

"Tot i ser un període de temps curt, es veuen obligats a realitzar el pagament de la zona blava", va subratllar la regidora de CiU, que va demanar a l'equip de govern que es plantegi aplicar una exempció perquè aquests pares no hagin de pagar al recollir i deixar els seus fills, i així agilitzar la maniobra.


Posteriorment, a través del regidor Àlex Sastre, CiU es va fer ressò d'una demanda dels veïns i botiguers del carrer Príncep de Viana, que sol·liciten la millora de la façana dels cinemes Mundial i una reubicació dels contenidors de la brossa, "ja que són elements que perjudiquen la imatge del carrer". CiU va denunciar "la deixadesa" d'alguns carrers de la perifèria d'Anselm Clavé i la plaça de la Corona després de la seva vianalització.

 

Participació