L'artista Pau Farell presenta el projecte educatiu 'Retalls'

L'Espai d'Arts de Roca Umbert de Granollers projecta dos audiovisuals realitzats pels alumnes de l'Institut Carles Vallbona

per Redacció , 28 de maig de 2013 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de maig de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Alumnes de l'Institut Carles Vallbona han participat a Foto: Pau Farell

"Retalls", el projecte audiovisual de l'artista granollerí Pau Farell, es presenta en públic aquest dimecres, 29 de maig a les 6 de la tarda, a la Sala Zero de l'Espai d'Arts de Roca Umbert. Adreçat a adolescents, "Retalls" és un projecte artístic i educatiu que l'artista granollerí ha elaborat durant l'últim any amb la coproducció de Granollers Audiovisual S.L.


Pau Farell ha estat treballant al llarg de tot el curs amb alumnes de segon d'ESO de l'Institut Carles Vallbona de Granollers. El resultat final del procés es projecta aquest dimecres, amb una mostra dels audiovisuals titulats Les 1001 hòsties i Zapping, "dos audiovisuals potents i carregats de significats inquietuds dels joves que col·lectivament l'han dut a terme", segons afirma el propi Farell.

La relació entre art i educació

Un cop acabada la presentació, a les 7 de la tarda, diversos experts parlaran d'art i educació en una taula rodona oberta als assistents. Hi participaran Núria Aidelman, de l'associació A Bao A Qu; Ramon Parramon, director d'AcVic-Centre d'Arts Contemporànies; i Xosé Diaz, professor de l'institut Carles Vallbona, en una conversa que moderarà el propi Pau Farell.

Pau Farell, artista resident de l'Espai d'Arts i col·laborador de  NacióGranollers, ha treballat al lalrg de tot un any en aquest projecte artístic, "un projecte singular, amb ambició artística i contingut educatiu", tal com declara. L'artista pretén promoure l'educació en l'art, un art d'ara i per ara, que es faci comprensible a l'espectador i accessible al gran públic. El projecte es pot consultar al seu espai web.


Foto: Pau Farell

Foto: Pau Farell

Foto: Pau Farell

 

Participació