1 de 10

El safareig de La Piqueta de Caldes reobre finalment com a nou Club de l'Emprenedor

L'equipament, un espai amb despatxos i sales de reunions, ha tingut un cost de 300.658 euros

per Redacció, 27 de maig de 2013 a les 12:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El nou Club de l'Emprenedor de Caldes, aquest divendres a la tarda. Foto: Aj. Caldes de Montbui

L'antic safareig de La Piqueta, situat al carrer Doctor Delger de Caldes de Montbui, va obrir les seves portes divendres, amb mesos de retard segons el previst incialment, com a nou espai per a la dinamització de l'oferta empresarial i laboral calderina, acollint el nou Club de l'Emprenedor. Aquest dilluns el nou equipament ha començat a funcionar amb normalitat, després que divendres el visitessin l'alcalde Jordi Solé i diversos regidors, acompanyats del coordinador de l'oficina de la Delegació del Govern a Barcelona, Ferran Jiménez, de la directora dels Serveis Territorials de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat, Ana Mochales, i del conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Pere Rodríguez,


La Piqueta està construït on antigament hi havia hagut un dels safareigs termals de Caldes de Montbui, però que en les darreres dècades ja no existia ni tant sols el vas. L'espai ha estat remodelat per tal de convertir-lo en un espai de dos pisos, planta baixa i soterrani, amb despatxos i sales de reunions. El projecte ha tingut un cost de 300.658 euros, finançat en un 50% pel fons europeu Feder, en un 25% per la Diputació i en un 25% per la Llei de Barris.

El Club de l’Emprenedor serà un espai autònom destinat a la promoció econòmica local a través del suport a la creació i consolidació d’empreses. Per això és, essencialment, un club per a l’emprenedoria amb voluntat de donar servei a les noves iniciatives empresarials de Caldes i la seva àrea d’influència. Els objectius principals del nou Club són introduir noves tecnologies i nous equipaments en els processos d'acompanyament de creació d'empreses; crear un espai on se centralitzin els recursos tècnics i bibliogràfics a disposició de les persones emprenedores; dotar d'autonomia a les persones emprenedores; i crear espais comuns de debat entre els propis emprenedors per la creació de sinèrgies i solucions.
Participació