Pelegrí inaugura la flamant seu d'Agricultura a Palou

Donarà suport a pagesos i ramaders de la comarca en tot allò relacionat amb la feina al camp

per Redacció, 14 de maig de 2013 a les 19:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de maig de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El conseller Pelegrí i l'alcalde Mayoral, davant la nova seu del departament a Palou. Foto: Toni Torrillas

La Casa dels Mestres de Palou, al número 40 del passeig del Doctor Fàbregas, és la nova seu del departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) de la Generalitat. L'acte d'inauguració s'ha fet aquest dimarts, i ha comptat amb la presència del conseller, Josep Maria Pelegrí, i l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, que han elogiat l'entorn de la nova seu, Palou, que busca esdevenir la capital de l'agricultura del Vallès Oriental.


Pelegrí ha explicat les funcions de la nova seu, la única de la comarca, que dóna suport a pagesos i ramaders en tot allò relacionat amb la feina al camp: ajudes, subvencions, assessorament en la gestió, controls sanitaris i altres tràmits. "Una oficina que dóna solució i és propera al sector primari, que està en un bon moment i que és necessari i estratègic per Catalunya", ha subratllat el conseller. Per la seva banda, Mayoral ha remarcat "el compromís de la ciutat en el seu espai agrari, uns espais rurals que han de ser útils i productius." 

 

Participació