La granollerina Núria Vila aconsegueix un Premi Anuaria 2013

Guanya en la categoria de 'Millor cartell' per l'obra que va fer pel cicle de poesia de Versos Lliures

per Redacció, 7 de maig de 2013 a les 11:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de maig de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tots els guardonats dels Premis Anuaria 2013, amb Núria Vila a baix a la dreta Foto: Anuaria

La jove dissenyadora granollerina Núria Vila  afegeix al seu currículum un dels prestigiosos Premis Anuaria 2013 en la categoria de 'Millor Cartell' per l'obra que va idear com a imatge del cinquè aniversari del cicle de poesia Versos Lliures . Aquest premi, que és el segon Anuaria que guanya Vila -i que uneix al Premi Laus de Bronze que va guanyar l'any 2012- significa un reconeixement "a la feina feta i a l'esforç" i significa també "donar a conèixer a nivell estatal un cicle de Granollers", un dels més destacats del panorama poètic català.


En declaracions a NacióGranollers, Núria Vila afirma que ha basat tota la imatge del cicle "en la força de la paraula", a través dels mínims elements necessaris. "Aquest cartell ha seguit la mateixa línia de cada any per tal de crear una unitat gràfica". En aquest sentit, ha treballat el tema del cinquè aniversari amb una proposta que inclou el volum.

"Volia integrar el número cinc a dins del cartell i, a més, aprofitar l'avinentesa que aquest 2013 és el centenari del poeta Salvador Espriu", cosa que l'uneix als altres cartells, que "sempre contenen un poema com a missatge". El cartell és fet en una sola tinta i en blanc i negre, només amb tipografia, efecte que aconsegueix que "els poetes i els versos siguin els únics protagonistes". 

 

Participació