Un quart d'hora de 'regal' per aparcar a la zona blava de Mollet del Vallès

Per tercer any l'Ajuntament engega la campanya per als veïns que paguen l'impost de vehicles

per Redacció , 2 de maig de 2013 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de maig de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Mollet engega per tercer any consecutiu, amb l'objectiu de millorar l'estacionament i "fer més fàcil la mobilitat pels carrers de la ciutat", la campanya que bonifica 15 minuts d'aparcament a la zona blava per a totes les persones que paguen l'impost de vehicles al municipi. Per gaudir-ne, cal recollir l’adhesiu identificador de la campanya 2013. Primer s'ha de treure el tiquet de la zona blava. I un cop s'acabi el temps pagat, començaran a comptar els 15 minuts de bonificació. És, per tant, una pròrroga gratuïta d'un quart d'hora d'aparcament.

Per poder gaudir d'aquesta gratuïtat, cal posar en un lloc ben visible del cotxe l'adhesiu de la campanya 2013, de color verd. Pel que fa a l'adhesiu de l'any 2012, aquest només serà vàlid fins al 31 de maig. A partir del proper dilluns 6 de maig, els ciutadans interessats poden passar a recollir l'adhesiu corresponent a aquest any. És necessari presentar el comprovant de pagament de l’impost de vehicles i el DNI.

 

Participació