El tall de trànsit al carrer Torras i Bages de Granollers s'allarga

Els dies 6, 7 i 8 de maig es desviarà el trànsit del carrer de Girona en sentit nord per Bruniquer, Tetuan i Pinós

per Redacció, 30 d'abril de 2013 a les 19:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Granollers allarga el tall de trànsit al carrer Torras i Bages, cruïlla amb Girona, per acabar el soterrament de serveis en aquest tram. En un principi el Consistori va anunciar que la via quedaria tallada "com a màxim cinc dies", que corresponien a la setmana passada. Però ara ha decidit ampliar-ho durant dues o tres setmanes més per tal de continuar en aquest tram “l'operació de soterrament de serveis i la renovació de la canonada d'aigua potable”. D'aquesta manera, un cop finalitzada aquesta tasca, s'obrirà definitivament la cruïlla al trànsit i ja no es tornarà a tancar fins que s'asfalti el carrer.

D'altra banda, els propers dies 6, 7 i 8 de maig es desviarà el trànsit del carrer de Girona en sentit nord pels carrers de Bruniquer, Tetuan i Pinós. Aquest fet es deu a la necessitat de garantir la seguretat en la col·locació d'una canonada d'aigua a l'altura del carrer de l'Enginyer. Durant aquests tres dies es modificaran els sentits de circulació d'alguns trams dels carrers de Pinós i Tetuan. En aquests trams afectats pel canvi de sentit no s'hi podrà aparcar. El trànsit en sentit sud no es veurà afectat.

 

Participació