1 de 10

Els Xics intenten el 4 de 8 tot just començar la temporada castellera

La colla prova sense èxit a la Sagrada Família el carro gros més matiner de la seva història

per Redacció, 22 d'abril de 2013 a les 10:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Xics de Granollers continuen amb un bon ritme casteller aquest inici de temporada, i aquest diumenge a Barcelona, a la Sagrada Família, la colla ha portat a plaça el 4 de 8 més matiner de la seva història. Un 4 de 8 que s'ha desmuntat després que tot el tronc estigues muntat i l'acotxadora a punt de fer l'entrada. Els Xics han decidit fer baixar el castell per prudència i per acabar de llimar aspectes tècnics amb la mirada posada en properes actuacions, com és la de l'Ascensió a Granollers, el 12 de maig. L’intent demostra la confiança i les grans sensacions amb que la colla ha iniciat temporada.

Tot i no assolir el 4 de 8, els Xics han tornat a descarregar la torre de 7, la segona de la temporada, i ho han fet amb caràcter i defensant l'estructura, sobretot en el moment de descarregar. Els Xics han continuat amb el 5 de 7 i el 4 de 7 amb agulla; per acabar amb un vano de 5. En definitiva, una magnífica actuació, sobretot si tenim en compte que encara estem al mes d’abril.


En aquesta actuació davant de la Sagrada Família, els Minyons de Terrassa han fet la clàssica de 8 (4/8, 2/7 i 3/8), i els Castellers del Poble Sec i de Sagrada Família han descarregat castells de 7 i 7 i mig.

Resultat de l'actuació:

Xics de Granollers: 2/7, id4/8, 5/7, 4/7a, vano de 5.
Castellers de la Sagrada Familia: 3/7 sota, 5/7, intent 7/7, 4/7a, 2 pilars de 5.

Minyons de Terrassa: 4/8, 2/7, 3/8, vano de 5.
Castellers de Poble Sec: 5/7, id 4/7a, 4/7a, 4/7, vano de 5.

Els Xics preparen un assaig especial el 3 de maig, a la Troca, a partir de les nou del vespre. Prepararan així les properes actuacions, on pot caure el primer 4 de 8 de la temporada. Seran el dimarts 23 d’abril a Granollers, a la plaça Maluquer i Salvador a les 19.30h. I el diumenge 12 de maig, de nou a la capital del Vallès Oriental, amb Sagals d’Osona, Marrecs de Salt i Xics de Granollers; a la plaça de la Porxada a les 12h. 

*Imatge de l'intent desmuntat de 4 de 8, aquest diumenge. Foto: Mari Ortiz

 

Participació