Els Xics descarreguen la torre de 7 més matinera de la seva història

La colla de Granollers signa un inici de temporada prometedor

per Redacció, 14 d'abril de 2013 a les 22:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'abril de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Xics de Granollers han tornat a demostrar aquest diumenge que han començat la temporada castellera amb les mateixes bones sensacions, i bones actuacions, del final de la temporada passada. La colla de Granollers ha demostrat a plaça el resultat de la feina feta a l'assaig i ha descarregat la primera torre de 7 de l'any, que a més s’ha convertit en la torre de 7 més matinera de la història dels Xics: l’anterior rècord s’ha de buscar a la temporada 1998, el 19 d’abril d’aquell any la colla va descarregar la que fins avui era la torre de 7 més matinera de la colla.

La torre s’ha descarregat a primera ronda després del 5 de 7, el segon de l'any; i el 4 de 7 amb agulla, el tercer d'aquesta temporada. Una excel·lent actuació dels Xics que han sortit de plaça amb un vano de 5 i amb la mirada posada a nous objectius que la colla no ha deixat d’assajar, com és el 4 de 8, un castell habitual en el tram final de la temporada passada. Xics de Granollers, Minyons de Terrassa i Castellers de Barcelona han actuat a l’avinguda del Portal de l'Àngel de Barcelona, en una jornada que ha commemorat els antics concursos castellers de Can Jorba dels anys 60. Pel que fa a les altres dues colles, els Castellers de Barcelona s'han tornat a anotar la clàssica de 8, 3 de 8, 2 de 7 i 4 de 8; i els Minyons de Terrassa han fet castells de set i mig.


La propera actuació dels Xics serà de nou a Barcelona, el diumenge 21 d'abril, amb motiu de la Festa Major de la Sagrada Família, amb la colla amfitriona, els Castellers de Poble Sec i els Minyons de Terrassa. Després, el dimarts 23 d'abril, diada de Sant Jordi, la colla actua a casa, a la plaça Maluquer i Salvador, a dos quarts de vuit del vespre.

Resultat de l'actuació:

Castellers de Barcelona: 2 pilars de 4, 3/8, 2/7, 4/8, vano de 5.
Minyons de Terrassa: 1/4, 3/7a, 5/7, 7/7, vano de 5.

Xics de Granollers: 2 pilars de 4, 5/7, 2/7, 4/7a, vano de 5.

*Imatge de la primera torre de 7 de la temporada. Foto: Mari Ortiz

 

Participació