Versos Lliures inaugura la cinquena edició amb una gran «poetada»

La sala Sant Francesc acull aquest dissabte més de 15 poetes que han passat pel cicle de Granollers

per Redacció, 15 de març de 2013 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Montserrat Abelló, rebuda multitudinàriament pel públic de Granollers Foto: Versos Lliures

Des de fa tres anys, que la jornada que marca l'inici de  Versos Lliures  és una diada especial i lúdica, amb sorpreses, varietat i innovació constant. Aquest any no podia ser diferent, amb l'afegit que es celebren els 5 anys del cicle i els organitzadors volen fer-la ben grossa.


És per això que aqest dissabte, 16 de març, es compta amb la participació d'un bon grapat de molt bons poetes, tots ells programats al cicle i tots ells d'una qualitat indiscutible: Anna Gual, Mireia Calafell, Albert Forns, Mireia Vidal-Conte, Roc Casagran, Jaume C. Pons Alorda, Eduard Carmona, Meritxell Cucurella-Jorba, Santi Montagud, Anna Ballbona, Misael Alerm, David Caño, Núria Martinez-Vernís, Tomàs Arias, Pau Gener, Enric Boluda i, potser, alguna sorpresa més.

La sessió especial començarà a les 7 de la tarda i comptarà, abans del gran recital, amb l'actuació del grup de teatre-dansa de l'escola de teatre Arsènic, que han preparat una performence especial coordinada per Carme Nàjera.


"Jornada inaugural dels Versos Lliures", dissabte 16 de març de 2013 a les 19 hores a la casa de cultura Sant Francesc.

L'Esquerda viu intensament els recitals del cicle de Versos Lliures Foto: Versos Lliures

 

Participació