El Baix Montseny, terra de dolços i bons pastissers

Lluís Costa, de Sant Esteve de Palautordera, relleva el celoní Marc Rodellas com a Millor Jove Artesà Alimentari Innovador de Catalunya

per BaixMontseny.info, 12 de març de 2013 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Lluís Costa a la Mostra de Cuina de Sant Esteve 2012 Foto: Jordi Purtí

Per segon any consecutiu, un pastisser del Baix Montseny ha obtingut el Premi al Millor Jove Artesà Alimentari Innovador de Catalunya. El guardonat d'aquest 2012 ha estat el pastisser de Sant Esteve de Palautordera Lluís Costa, de la Pastisseria Vallflorida. La decisió l'ha feta pública la Comissió d'Artesania Alimentària Catalana, encarregada de deliberar i seleccionar al guanyador d'entre totes les candidatures presentades. També s'ha proporcionat un accèsit al forner finalista, Jordi Morera, de Violanova i la Geltrú i autor del blog Cultura del pa. Costa relleva com a guardonat al pastisser de Sant Celoni Marc Rodellas.



La conselleria d'Agricultura va crear aquest premi amb la voluntat de fomentar la innovació, la qualitat i la bona imatge dels productes alimentaris catalans, així com premiar l'esforç dels joves artesans en la seva tasca de diversificació, recuperació i disseny innovadors. A Lluís Costa, a més del títol, també se li ha concedit una dotació econòmica de 4.000 euros.

 

Participació