L'Esquerda porta a Granollers el poeta Gonzalo Escarpa

El recital és part de la programació 'off' del cicle Versos Lliures

per Redacció, 11 de març de 2013 a les 14:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de març de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Gonzalo Escarpa actua aquest dilluns a Granollers Foto: Gonzalo Escarpa

Aquest proper dissabte s'inaugura oficialment el cicle de poesia exponencial de Granollers, Versos Lliures. Però els organitzadors tenien un as a la màniga, una sorpresa guardada per tots els amants de la poesia que segueixen el cicle i la poesia amb devoció. Per això, aquest mateix dilluns, i de manera sorpresa, el casal popular l'Esquerda acull el recital de l'inimitable poeta madrileny Gonzalo Escarpa, una de les joves veus de la poesia castellana que sonen amb més força a nivell mundial.


El recital d'Escarpa, que s'engloba dins de les activitats 'off' del cicle, està programat a les 9 del vespre i és un dels plats forts de la programació d'un cicle que encara promet més sorpreses i bons moments. De fet, tal com declaren a NacióGranollers els responsables de la programació, "no descartem que hi hagi alguna altra acció sorpresa que complementi aquest cinquè aniversari del cicle". De moment, l'inici és fulgurant. 

Gonzalo Escarpa actua a Granollers per tercera vegada. La primera ocasió va ser en motiu del Bombardeig poètic que va organitzar l'Embut; la segona, convidat pels Blaus a un recital a la plaça de l'Església que es va viure durant la Festa Major; la tercera ocasió permetrà veure'l en solitari al casal granollerí. Sorpreses, performance, alta literatura, literatura directa, joc, transgressió, connexió amb el públic, molta mala bava i una qualitat indiscutible seran presents aquest dilluns a l'Esquerda. 


'Off' Versos Lliures, amb Gonzalo Escarpa. Casal popuylar de l'Esquerda, a les 21 h. Entrada lliure.

 

Participació