Les Franqueses entrega les claus de 13 pisos de protecció oficial

Estan situats al carrer de Miquel Martí i Pol de Corró d'Avall i a la plaça de Catalunya de Bellavista

per Redacció , 25 de febrer de 2013 a les 16:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els afortunats que han recollit les claus dels pisos de protecció oficial. Foto: Generalitat

El subdirector general de Promoció de l'Habitatge de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, Antoni Teignier, i l'alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé, han lliurat aquest dilluns al matí 13 pisos amb protecció oficial de lloguer situats a les Franqueses del Vallès. Aquests habitatges, sortejats a principis de mes, estan destinats a joves, gent gran, pensionistes i famílies monoparentals. Tot i que es van sortejar 15 habitatges, hi ha hagut dues renúncies que ara s'han d'adjudicar als inscrits en la llista d'espera.


La majoria dels pisos, 9, estan situats al carrer de Miquel Martí i Pol de Corró d'Avall i disposen d'una habitació i una superfície mitjana de 40 m2. El preu mensual del lloguer és de 182 euros, més despeses de comunitat i l'IBI. Els altres quatre pisos es troben a la plaça de Catalunya de Bellavista. Tots tenen també una habitació, una superfície d'entre 36 m2 i 45 m2, i una plaça d'aparcament vinculada. El preu de la renda oscil·la entre els 203,3 euros i els 228,6 euros mensuals, i cal afegir les despeses de comunitat i l'IBI.

Possible pròrroga dels contractes

Teignier ha destacat la qualitat de les dues promocions així com el fet que s’hagin aprofitat els baixos per a equipaments municipals amb la ubicació de sengles llars d’infants. Colomé ha informat de la possibilitat que els contractes, amb una durada de cinc anys, es puguin prorrogar. "En aquests moments estem negociant amb el sotsdirector general d'Habitatge, que hi està d'acord, perquè la gent que l'any vinent farà cinc anys que ocupen el pis i els tocaria marxar, però que arran de la crisi i les actuals condicions econòmiques segueixin reunint els requisit, es puguin quedar per un altre període de temps", ha apuntat el batlle. Aquesta opció també es contempla pels habitatges que s’han lliurat les claus aquest dilluns.

 

Participació