La poesia de David Castillo, a ritme de Big Band al JazzGranollers

per Redacció, 15 de febrer de 2013 a les 13:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de febrer de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Foto: Free Spirit

Aquest divendres, dia 15 de febrer, actua dins el cicle de Jazz de Granollers la ' David Mengual Free Spirits Big Band ', que presenta la ciutat un projecte que uneix poesia i música. 'Menta, diari sonor' inclou 'Menta', una antologia de poemes de David Castillo que el mateix David Mengual va musicar l’any 2005 i que es va editar en un disc en el qual la banda portava per nom 'Free Spirits 500mg'.


Aquesta formació va suposar l’embrió i origen de l’actual Big Band. Amb la Big Band, cada concert comença amb la sorpresa de la música que sona, tant pels músics, com pel públic, i ningú sap quin en serà el resultat. La música es converteix, d'aquesta manera, en una cosa en efímera, fresca i natural: un efecte similar al de la menta, el regust i l’olor de la qual troba un lloc a la memòria.

Diari sonor d'un repertori

D'altra banda, 'Diari sonor' és el concepte bàsic que explica el per què del repertori escollit. La selecció de temes és de molt variada procedència, estil i època, però tots formen part de la banda sonora que acompanya David Mengual, les músiques que l’han emocionat durant anys, havent passat a formar part de la seva vida i del que és ell mateix. 

'Menta, diari sonor', divendres 15 de febrer a les 22 hores, 15 euros sense incloure descomptes.

 

Participació