Importants canvis de mobilitat al barri de La Riera de Cardedeu

La majoria dels carrers passaran a ser de sentit únic

per Redacció, 22 de gener de 2013 a les 19:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En vermell, els carrers que passen a ser de sentit únic; en blau, els de doble direcció. Foto: Aj. Cardedeu

El barri de La Riera de Cardedeu tindrà una reorganització de la mobilitat. La majoria de carrers passaran a ser de sentit únic (alternativament), i hi haurà un eix central de doble sentit de circulació (el carrer Ponent) que vertebrarà el barri, segons han avançat aquest dimarts des de l'equip de govern.


Està previst que els canvis de sentit i els treballs previs i posteriors per completar la senyalització horitzontal i vertical es puguin dur a terme a mitjans de febrer. L'Ajuntament considera que tot plegat "permetrà pacificar el trànsit al barri, així com evitar les maniobres que fins ara es veien obligats a fer alguns vehicles".

Disseny consensuat amb els veïns
Aquestes modificacions s'han previst a partir de la petició dels veïns del barri, que van demanar millorar la circulació a la zona. La Policia Local va desenvolupar un estudi, que va adaptar-se posteriorment per tal d'incloure les propostes de modificació que havien aportat els veïns. "Sempre que fossin viables", sentencien des del Consistori.

 

Participació