Fotonotícia: Conductors despistats a Sant Celoni

per BaixMontseny.info , 22 de gener de 2013 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta és una imatge que ha captat el cap de llista de CiU a l'Ajuntament de Sant Celoni, Francesc Deulofeu. El regidor celoní recorda que es tracta del nou aparcament, on abans hi havia ubicat el dipòsit d'aigua i que va ser una de primeres decisions que varen prendre quant governaven, decidint que els nous dipòsits s’ubiquessin a can Sans, a les pistes, i alliberar aquest terreny tan cèntric, com ja hem informat abastament a BaixMontseny.info.

La fotografia evidencia la bona acollida de l'aparcament que molts dies està ple, però el que sorprèn és que els cotxes s'equivoquen i baixen per les escales. Segons Francesc Deulofeu, aquesta circumstància podria haver succeït ja en tres ocasions i això pel regidor de CiU evidencia una errada en la senyalització, a més de la poca vista d'alguns conductors. Per això, espera que l'equip de govern ho solucioni.


Imatge d'un cotxe atrapat a les escales de l'aparcament del carrer Campins Foto: Francesc Deulofeu

 

Participació