Pau Gener presenta el seu darrer llibre a Granollers i Barcelona

'Home a l'aigua' visita aquesta setmana l'Horiginal i L'Esquerda

per Redacció, 15 de gener de 2013 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de gener de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Pau Gener en la presentació del llibre a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

El poeta celoní Pau Gener segueix amb les presentacions del seu darrer llibre, 'Home a l'aigua' (Tushita edicions, 2012). Aquesta setmana, el torn és per a dos llocs ben especials. D'una banda, aquest dimecres 16 de gener Pau Gener serà a l'Horiginal de Barcelona, el centre poètic de referència a la capital del país, i el proper dissabte serà de visita al Casal Popular l'Esquerda, a Granollers, dins del cicle de presentacions literàries 'Complement Directe'.


L'acte de l'Horiginal combinarà la presentació del seu darrer llibre amb un recital, imprevisible com sempre, del mateix autor i que comptarà amb alguna sorpresa en forma de col·laboració especial. L'hora prevista per a començar l'acte, que és gratuït, és a les 20:30 hores, al carrer Ferlandina 29, davant del Macba. 

Presentació a Granollers

El proper dissabte, dia 19 de gener i a les 19 hores, Pau Gener presentarà el llibre a Granollers dins el cicle periòdic d'actes literaris 'Complement Directe', impulsat des de l'Esquerda. L'acte comptarà amb recital del propi autori i la presentació d'Esteve Plantada. 

'Home a l'aigua' és un llibre limítrof entre la poesia i la narrativa on hi conviuen tant en Michael Jordan, la senyora de l’hostal, els paletes de la bastida, la novel·la d’aventures que va teixint el propi poeta, la botiga de mobles, els espants a la matinada, la denúncia i l’esperança, l’humanisme de soca-rel, la pessigolla i el somriure, el crit i la paraula que ens acosta.


 

Participació